Thinkitive Technologies

Recherches associées: Avis sur Thinkitive Technologies | Offres d’emploi chez Thinkitive Technologies | Salaires chez Thinkitive Technologies | Avantages sociaux chez Thinkitive Technologies
      Entretiens chez Thinkitive TechnologiesEntretiens d’embauche pour Java Developer chez Thinkitive TechnologiesEntretien chez Thinkitive Technologies

Entretien pour Java Developer

17 août 2019

J'ai passé un entretien chez Thinkitive Technologies

Written Coding test(max 3 questions & have to solve min 2) : Java program to find min elements in the array Java program binary search Technical 1st : they mostly asked on collections framework Technical 2nd : asked in deep about java HR round

Program to reverse the string
      2 réponse(s)

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Java Developer chez Thinkitive Technologies

Entretien pour Java Software Developer

6 mars 2024
      Pune

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 4 jours. J'ai passé un entretien chez Thinkitive Technologies (Pune) en mars 2024

The interview Process is Moderate just revise your basic core Java concept and you can clear the 2 technical and 1 MR round . After Clearing all the interview they have a Budject issue so make sure you can find outside if you get better opportunity because here they will have offer very less with more working hr

1)Core java (String,Exception handling, Collection) 2)Spring boot Annotation and Rest API

Entretien pour Java Developer

16 oct. 2019
      Pune

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Thinkitive Technologies (Pune)

The First Round was Technical Aptitude and they expect the candidate which are good at programming and coding programs are not more difficult if you have practice in coding programs Technical Hr Hr

Questions will be asked on to write Programs