Tech Mahindra

Recherches associées: Avis sur Tech Mahindra | Offres d’emploi chez Tech Mahindra | Salaires chez Tech Mahindra | Avantages sociaux chez Tech Mahindra
      Entretiens chez Tech MahindraEntretiens d’embauche pour Oracle PlSql Developer chez Tech MahindraEntretien chez Tech Mahindra

• Ă€ propos
      • RĂ©compenses

• Règles de la communautĂ©
      • ConfidentialitĂ© et choix publicitaires

27 mai 2019
      Bengaluru

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Oracle PlSql Developer chez Tech Mahindra

26 avr. 2024
      Chennai

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Tech Mahindra (Bengaluru) en mai 2019

Very worse company.they will call 💯 candidates and will keep only few interviewer.I reach tech m campus at 10 am and returned back at 9 pm.got selected as well and asked to share all the documents after that they did not release offer letter.it was just west of time for me.please don’t go to attend tech mahindra interview

Materialized view and listagg functin

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Tech Mahindra (Chennai) en mars 2024

There are 2 Technical and 1 HR rounds. 1. Simple Basic Technical round 2. More Practical and advanced technical round 3.HR discussion for Salary package We need to prepare well for scenario based questions in Level 2.

Oracle Architecture, Data Modeling Normalisation Performance Tuning Collections Oracle 23c latest deatures

14 juil. 2023
      Mumbai

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Tech Mahindra (Mumbai) en juil. 2023

Good Experience. Interview panel gave good response. Friendly approach and lesser panic. It’s a good place to work those who needs big platform. I think it’s a good place to learn knowledge.

Basic Concepts from Oracle Technology