Tavant

Recherches associées: Avis sur Tavant | Offres d’emploi chez Tavant | Salaires chez Tavant | Avantages sociaux chez Tavant
      Entretiens chez TavantEntretiens d’embauche pour Salesforce Developer chez TavantEntretien chez Tavant

15 déc. 2022
      New Delhi

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Salesforce Developer chez Tavant

24 mars 2024
      Gurgaon, Haryana

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez Tavant (New Delhi) en déc. 2021

There is 2 Technical Round and one HR round. Very lengthy interview process. after i selected in the first round they took second round of interview after 2 days and again i got selected in the 2nd round and they finally took HR round.

Why do you want to work with Tavant Technologies?

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Tavant (Gurgaon, Haryana) en mars 2024

there are two technical coding rounds then HR round. both were video conferencing. they will ask to write code on their software where you can write, deploy & test your code.

what is the use of test.starttest() & test.stoptest()

there are 3 record types of contact. write a trigger to update field on account eg:'Number of Contacts' for each record type.

can we insert records of multiple objects at same time from data loader? if we are inserting records of leads,accounts,contacts,opps, what are the steps you will follow?

lwc: Grandparent->parent->child can we communicate & events from child to grandparent directly? how do you pass events?

* use of sharing setting. * owd scenario based question

can we deploy standard field's picklist values through change set?

10 juin 2022
      Mumbai

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Tavant (Mumbai) en juin 2022

Virtual interview, The platform they are using is not good, in-between call suddenly disconnected and the voice and video quality also not good. I am totally disappointed with the interview.

About your projects. They gave scenario to do code.