TU/e

Recherches associées: Avis sur TU/e | Offres d’emploi chez TU/e | Salaires chez TU/e | Avantages sociaux chez TU/e
      Entretiens chez TU/eEntretiens d’embauche pour PhD Candidate chez TU/eEntretien chez TU/e

17 avr. 2024

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme PhD Candidate chez TU/e

5 nov. 2025
      Eindhoven

J'ai passé un entretien chez TU/e

An engaging, insightful conversation with TU/e representatives, exploring innovative research, collaborative opportunities, and the university's commitment to academic excellence and societal impact. Inspiring dialogue about future prospects and mutual goals.

About my background in cryptography.

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez TU/e (Eindhoven) en juil. 2024

Ich wurde eingeladen zu einem online Meeting wo ich mich vorstellen musste. Zusätzlich hatte ich im Vorhinein die Aufgabe bekommen eine kurze (5 Minuten) Präsentation dazu vorzubereiten, darüber wie ich das PhD Projekt angehen möchte und wie meine bisherigen Erfahrungen beitragen. Ich habe ein paar Dokumente bekommen um etwas mehr Kontext zum PhD Thema zu bekommen. Darüber hinaus gab es eine offene Unterhaltung zwischen mir und den 4 Interviewern (Professor, Daily Supervisor, etc.).

Wie will ich das PhD Projekt angehen und wie helfen meine bisherigen Kenntnisse/Erfahrungen dabei?

Was erwarte ich bezüglich Zusammenarbeit?

19 avr. 2024
      New Delhi

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez TU/e (New Delhi) en avr. 2024

Our introduction (10 minutes) - Presentation: research project you’ve worked on (e.g. MSc thesis) (10 minutes) - Teaching Assignment: Eigenfrequencies and Eigenmodes at the two mass oscillator (10 minutes) - General motivation for PhD (10 minutes) - Questions (20 minutes)

Tell us about yourself. and more about your project so far?