TTEC

Recherches associées: Avis sur TTEC | Offres d’emploi chez TTEC | Salaires chez TTEC | Avantages sociaux chez TTEC
      Entretiens chez TTECEntretiens d’embauche pour Customer Service Representative II chez TTECEntretien chez TTEC

Entretien pour Customer Service Representative II

14 déc. 2013
      Phoenix, AZ

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Customer Service Representative II chez TTEC

10 mars 2025

J'ai passé un entretien chez TTEC

The interview is a Zoom meeting with about 30 other people. A few videos are played that don't really tell you anything about the job or company. We were split into groups of five ish people and a person asked questions from a script and we took turns answering. The interviewers couldn't really answer questions about the job or even what we would be doing. It was a strange experience but not stressful or anything.

I was asked whether I had experience working as a CSR, experience working remotely, then a cliche interview question-when did you overcome a challenge and how did you do it.

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez TTEC (Phoenix, AZ)

One interview as a group with another applicant

How would you handle a difficult customer?

31 mars 2023
      Montréal, QC

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez TTEC (Montréal, QC) en mars 2023

It’s quick and easy. Set of 20 people on a zoom call. You will be asked where do you live, can you do full time, are you on school, and are you available weekends?

How will you relate your experience to this job?

24 juil. 2023
      Atlanta, GA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez TTEC (Atlanta, GA) en mars 2023

Easiest interview ever. Usually in a group setting, they explain the position and ask if everyone is fine with it. Then usually an offer letter would be sent within 1-2 days.

Depending on the project, Have you done this kind of work before?