TREB

Recherches associées: Avis sur TREB | Offres d’emploi chez TREB | Salaires chez TREB | Avantages sociaux chez TREB
      Entretiens chez TREBEntretiens d’embauche pour Technical Support chez TREBEntretien chez TREB

Entretien pour Technical Support

13 août 2019

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez TREB en juil. 2019

Interview was at the company with HR and IT. Nice company and very friendly interview panel that made me feel very comfortable. Lots of interview questions. Some 2-3 company & personality issue related questions, 3 behaviors questions, and 4-5 technical questions.

what u know about treb? why are u interested in job? what motivates u? how do u help frustrated users? how do u handle stress? what do u read? what is 169.254.1.1 IP address? internet site down for everyone - how to troubleshoot & find cause? one computer really slow - how to troubleshoot? if windows 7 fails, how do you fix it by not losing data? what is dhcp and dns?