TORLYS

Recherches associées: Avis sur TORLYS | Offres d’emploi chez TORLYS | Salaires chez TORLYS | Avantages sociaux chez TORLYS
      Entretiens chez TORLYSEntretiens d’embauche pour Supply Chain Analyst chez TORLYSEntretien chez TORLYS

Entretien pour Supply Chain Analyst

19 oct. 2022
      Toronto, ON

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez TORLYS (Toronto, ON) en oct. 2022

They are actually looking for a professional Supply chain analysts just say junior in the title so they could pay entry-level pay. The interviewer will ask you like you are in an interrogation room. Very unprofessional and rude, keep cutting me off. She should've become an investigator.

Did you research the company before you applied? what did you find? What do you check on receiving? Why do you think you will fit in this position? tell me past experience that is related to this position>