Aller au contenuAller au pied de page
  • Emplois

Salaires et avantages
      Emplois
      Entretiens
      Entretiens
      Recherches associées: Avis sur TNO | Offres d’emploi chez TNO | Salaires chez TNO | Avantages sociaux chez TNO
      Entretiens chez TNOEntretiens d’embauche pour Onderzoeker chez TNOEntretien chez TNO

Glassdoor

• Aide
      • Règles de la communauté
      • Conditions d'utilisation
      • Confidentialité et choix publicitaires
      • Ne pas vendre ni partager mes informations
      • Outil de consentement aux cookies

Travailler avec nous

9 oct. 2025
      La Haye
      Entretien moyen

Candidature

J'ai passé un entretien chez TNO (La Haye)

Entretien

Het sollicitatiegesprek verliep prettig en was grotendeels gericht op de inhoudelijke kant van de functie. De sfeer was ontspannen en informeel. Een aantal scenario vragen over hoe jij zou handelen in bepaalde situaties of wat voor projecten je graag aan zou willen werken.

Questions d'entretien [1]

Question 1

Heb je affiniteit met technologie?
      Répondre à cette question

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Onderzoeker chez TNO

21 oct. 2014
      Amsterdam
      Entretien difficile

Candidature

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez TNO (Amsterdam) en mai 2014

Entretien

Uitgenodigd voor een 20 minuten durende interview na selectie op basis van CV, een numerieke test, een abstract analytisch denken test en een taalkundige redenering test. De selectie werd uitgevoerd voor een Best Graduate spel. Daarom kozen deelnemers niet voor het bedrijf wat ze wilden, maar de bedrijven kozen de deelnemers. Het gesprek van TNO was gericht op waarom je wilt werken voor TNO, wat je wilt doen en hoe je je wilt ontwikkelen in je carrière.

Questions d'entretien [2]

Question 1

In de voetstappen van welk beroemd persoon zou je willen treden?

Question 2

Wie zou je voor een dag willen zijn en waarom? Wat zou je op deze dag doen?

16 mai 2012
      Klein Groningen
      Entretien difficile

Candidature

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez TNO (Klein Groningen) en avr. 2012

Entretien

Er zijn drie rondes van interviews allemaal samen bij TNO. de eerste ronde was een 1-op-1 ronde met de onderzoeksgroep die geïnteresseerd is in jou. het interview duurde een uur en we bespraken mijn vaardigheden en hoe ik binnen de groep pas. Dit is een eenvoudige ronde. de tweede ronde is na 2 weken en het was met het onderzoekhoofd en een consultanthoofd waar de discussie behoorlijk breed en taai was, gaande over onze huidige kennis in de richting van het onderzoek en om te testen of we competent zijn als onderzoeker. Ik kwam niet door de tweede ronde. ze hebben verteld dat er een 3e ronde is van evaluatie met een looptijd van een dag.

Questions d'entretien [2]

Question 1

Hoe een wetenschappelijk rapport te schrijven over mijn huidige projectonderwerp.

Question 2

Aan welk gebied zou u geld toewijzen als u het onderzoekshoofd was.
      1 réponse