Synopsys

Recherches associées: Avis sur Synopsys | Offres d’emploi chez Synopsys | Salaires chez Synopsys | Avantages sociaux chez Synopsys
      Entretiens chez SynopsysEntretiens d’embauche pour Field Applications Engineer chez SynopsysEntretien chez Synopsys

2 févr. 2022
      Paris

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Synopsys (Paris) en janv. 2021

I just had my first Interview for the position as 'Field Application Engineer' and it was pretty Ok from my side and the interviewer told me to moving forward at the end of the interview, but there is no reply after even i send an email for my feedback but No reply!

They asked me about my experiences and how would I make a difference by joining their team.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Field Applications Engineer chez Synopsys

23 sept. 2024
      Kuala Lumpur

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Synopsys (Kuala Lumpur) en nov. 2022

5 stages, with different panels from all the globes. Starting from hiring manager, colleagues and up to director level. Process taking months to complete. Evaluation process will include other candidates

How does FAE works in current market

28 août 2017
      Sunnyvale, CA

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Synopsys (Sunnyvale, CA) en juil. 2017

Interview was both technical and also soft skills. Along with technical skills in Embedded, System C skills they were also looking for some sales related experience and presentation related skill required.

System C