SynergyConnect

Recherches associées: Avis sur SynergyConnect | Offres d’emploi chez SynergyConnect | Salaires chez SynergyConnect | Avantages sociaux chez SynergyConnect
      Entretiens chez SynergyConnectEntretiens d’embauche pour Senior Manager-HR chez SynergyConnectEntretien chez SynergyConnect

Entretien pour Senior Manager-HR

28 déc. 2023
      Marol

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez SynergyConnect (Marol) en oct. 2023

It was easy and smooth process and gave all Info about organisation way they work and culture and what changes they expect. Overall and easy go interview where even management people didn’t show up any kind of attitude or rude behaviour was open to hear out

What changes can I get to the organization if they hire and how benefinicial it is to the organisation