Surglogs

Recherches associées: Avis sur Surglogs | Offres d’emploi chez Surglogs | Salaires chez Surglogs | Avantages sociaux chez Surglogs
      Entretiens chez SurglogsEntretiens d’embauche pour Sales Development Representative chez SurglogsEntretien chez Surglogs

Entretien pour Sales Development Representative

10 févr. 2021
      San Diego, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Surglogs (San Diego, CA) en janv. 2021

Recruiter ok, she also scheduled a panel interview about a week after 1st phone interaction. During panel interview - hiring manager ok, but the CEO’s behavior and interpersonal skills were awful. I agree with other interviewers on here, speaking to the CEO made me feel like I was being interrogated, he kept making sounds like hmm - like he wasn’t trusting my answers. Very weird. This interview definitely confirmed that I wouldn’t want to be a part of the company with such terrible culture - at least that’s what I took away from this panel interview.

Can you walk me through your resume?