Summit Care LLC

Recherches associées: Avis sur Summit Care LLC | Offres d’emploi chez Summit Care LLC | Salaires chez Summit Care LLC | Avantages sociaux chez Summit Care LLC
      Entretiens chez Summit Care LLCEntretiens d’embauche pour COTA - PRN chez Summit Care LLCEntretien chez Summit Care LLC

Entretien pour COTA - PRN

23 juil. 2014

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Summit Care LLC en juin 2014

I had a business card from a job fair that had a web address listed. From there I applied for the job. The position was not found on job search sites. After I applied online I was offered a job via phone call the next day. There was no interview process or questions besides the online application. This is a PRN position for locations in KC, Topeka, and Manhattan. I was told that I may or may not have an OT there to supervise me. As a new Grad this makes me nervous but I accepted the job to have a start somewhere.

No questions asked.