Strideck

Recherches associées: Avis sur Strideck | Offres d’emploi chez Strideck | Salaires chez Strideck | Avantages sociaux chez Strideck
      Entretiens chez StrideckEntretiens d’embauche pour 3D Artist chez StrideckEntretien chez Strideck

Entretien pour 3D Artist

22 mai 2023
      Gāndhīnagar, Gujarat

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 4 jours. J'ai passé un entretien chez Strideck (Gāndhīnagar, Gujarat) en mai 2023

Surprisingly! Company have policy that If you are selected for Job then you have to sign 3 years of bonds. Their policy not ends here they ask you to provide 12 blank check of your annual salary for their companies security purpose, if you join their company. This is such a disgusting practice nowadays by these companies. Where on their website career page they show they are modern and employee friendly policy. But truth is different from what shown.

Will you do Night Shift?