Sterling Group

Recherches associées: Avis sur Sterling Group | Offres d’emploi chez Sterling Group | Salaires chez Sterling Group | Avantages sociaux chez Sterling Group
      Entretiens chez Sterling GroupEntretiens d’embauche pour Property Management chez Sterling GroupEntretien chez Sterling Group

Entretien pour Property Management

28 févr. 2018
      Indianapolis, IN

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Sterling Group (Indianapolis, IN) en févr. 2018

Uncoordinated and rushed, certain individuals were not very welcoming. Many questions were repeated. It was like being drilled and not much of a conversation. It seemed like no one had time to interview.

Pretty basic questions about work experience.
      Réponse de Sterling Group
      Hello there, thank you for showing interest in the management position with us. We are sorry things did not work out., but thank you for sharing your experience with us. We only wish you the best in your future endeavors.