Stackline

Recherches associées: Avis sur Stackline | Offres d’emploi chez Stackline | Salaires chez Stackline | Avantages sociaux chez Stackline
      Entretiens chez StacklineEntretiens d’embauche pour Software Engineer chez StacklineEntretien chez Stackline

14 mai 2024
      Seattle, WA

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer chez Stackline

13 janv. 2025

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Stackline en janv. 2025

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 6 jours. J'ai passé un entretien chez Stackline (Seattle, WA) en mai 2024

Given a take-home assignment to code up and deploy a webpage based on a mockup image, you have up to a day to finish it, but the recruiter said people finish in two hours In the interview, was asked a coding question

How has using Java benefited you as a programmer?

There was a 1 way proctored code screen where I had to have my camera on, mic on, and screen share but there was no human interview to collaborate with. This style of interview is always an incredibly negative experience especially since it asked leet code style questions that do not evaluate my ability to do the job in any way.

Water flowing in a 2d matrix where water can flow to smaller numbers but not big ones. Each “tick” the water moves 1 square in every direction it can move in (no diagonals). Print out a matrix showing which “tick” the water shows up at each square in

27 nov. 2024
      Seattle, WA

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Stackline (Seattle, WA) en nov. 2024

There were 4 rounds of the interviews. Most likely mid to hard Leetcode questions. Every interviewer seemed nice person, and supportive. The interview interval was pretty short. They asked to join as soon as possible.

Medium and Hard Leetcode questions