Squarepoint Capital

Recherches associées: Avis sur Squarepoint Capital | Offres d’emploi chez Squarepoint Capital | Salaires chez Squarepoint Capital | Avantages sociaux chez Squarepoint Capital
      Entretiens chez Squarepoint CapitalEntretiens d’embauche pour Junior Quant Researcher chez Squarepoint CapitalEntretien chez Squarepoint Capital

5 mai 2026
      New York, NY

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Squarepoint Capital (New York, NY) en mai 2026

I did the first round with a Quant researcher from New York. I was asked a Leetcode dp problem, and then different probability questions on optimal strategies in games such as variations of rock paper scisors.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Junior Quant Researcher chez Squarepoint Capital

26 mai 2026

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Squarepoint Capital

Interview done with the help of Hackerrank. Some strategy coding problems like portfolio optimisation, then some pen-and-paper probability and statistics questions involving Markov processes, a bit of game theory, etc.

2 mai 2026
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Squarepoint Capital (Londres, Angleterre) en avr. 2026

After about two weeks, I received an email to schedule the first technical interview. I was interviewed by a Quant Researcher from the London office. The interview included one LeetCode medium-level problem and two math questions.