Southern Staircase

Recherches associées: Avis sur Southern Staircase | Offres d’emploi chez Southern Staircase | Salaires chez Southern Staircase | Avantages sociaux chez Southern Staircase
      Entretiens chez Southern StaircaseEntretiens d’embauche pour A/R Clerk chez Southern StaircaseEntretien chez Southern Staircase

Entretien pour A/R Clerk

1 juil. 2014

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Southern Staircase en juin 2014

Pretty casual interview with hiring managers. There seems to always be a mulitple interview process. Also seems to always have more thank one hiring manager in the interview. But overall, very relaxed interview environment.

There are a few personality questions.
      Réponse de Southern Staircase
      Thank you for taking the time to write your review. I would like to recognize your comments regarding a relaxed interview environment as we do strive to make the interview process comfortable and casual. It is great to hear your interview experience was positive. To address your concern regarding compensation, our compensation plan is structured according to the responsibilities of the job, and is commensurate with candidate experience. We feel our compensation plan is competitive across similar accounting positions within our industry. Thank you again for your feedback. Southern Staircase HR Department