Software AG

Recherches associées: Avis sur Software AG | Offres d’emploi chez Software AG | Salaires chez Software AG | Avantages sociaux chez Software AG
      Entretiens chez Software AGEntretiens d’embauche pour Consultant chez Software AGEntretien chez Software AG

13 août 2017
      Bengaluru

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez Software AG (Bengaluru) en mars 2015

As I had 5 years of experience so, I had four rounds of interview. Technical 1 -- This was about 1 hr Technical 2 -- This was about 1 hr Manager -- 30 mins to 1 hr HR -- 15 mins

Tech 1 - This will be full of basic questions and they make sure you are good in basics Tech 2 - Scenario basic questions Manager - Usually ask about the projects handled Hr - Personal discussion and package

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Consultant chez Software AG

8 févr. 2022
      Bengaluru

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Software AG (Bengaluru) en mars 2021

he technical interviews include Core Java overall, general puzzles, objects creation, JVM internals, collections, and project related technical questions like design and components.The behavioral interviews are with a director, manager, and HR. The director & manager ask about project situation handling,

2 technical phone interviews Online written test

13 févr. 2020
      Darmstadt

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Software AG (Darmstadt) en janv. 2020

Innerhalb kurzer Zeit nach dem Bewerbungseingang erhielt ich die Einladung zu einem Telefoninterview. Dieses fand mit HR und Teamlead statt. Anschließend fand ein Vorstellungsgespräch in Darmstadt erneut mit Teamlead und einer anderen HR-Mitarbeiterin statt. Zusätzlich zu Fragen, musste eine kurze Präsentation gehalten werden.

Stellen Sie sich kurz vor.

25 janv. 2017
      Bengaluru

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Software AG (Bengaluru) en janv. 2017

There was a online test for 1 hr - 30 mins for 30 apti and 30 mins for 30 java questions. Out of 250 students they selected only 32. The next day we had gd (topic demonetisation). Only 15 where selected. The next step was technical interview. They asked about data structure,java, sql and c++.

1.SQL query statements 2. Output of code snippets 3. Heaps