Snovasys

Recherches associées: Avis sur Snovasys | Offres d’emploi chez Snovasys | Salaires chez Snovasys | Avantages sociaux chez Snovasys
      Entretiens chez SnovasysEntretiens d’embauche pour Software Engineer chez SnovasysEntretien chez Snovasys

1 déc. 2023
      Ongole

J'ai passé un entretien chez Snovasys (Ongole)

Only 1 coding question in written test with time limit of 30mins.Mainly focuses on pattern questions in technical rounds.no need to prepare very depth of every concept.Basic knowledge on things that are mentioned in resume are enough.should explain project very briefly

Oops concepts Sorting techniques Basic definitions on web technologies SQL queries Real time examples for concepts like oops Coding questions mainly on patterns

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer chez Snovasys

6 nov. 2025

I attended a Java developer interview where I was asked about OOP concepts, collections, exception handling, multithreading, and real-time project experience. They gave coding tasks on string manipulation and array sorting, plus questions on Selenium and SQL. It tested both theoretical knowledge and practical problem-solving skills.

What is java and features.

26 juin 2025

J'ai passé un entretien chez Snovasys

Introduction about myself, Asked about my projects Asked about Pattern Programs and basics. Asked some basic knowledge in Data structures and also asking one program question in different ways like if even or odd program is there in that i write using modulus operator but he asked write in another way.

About Myself and basic knowledge

21 avr. 2025
      Chittoor

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Snovasys (Chittoor) en févr. 2025

the interview is very easy but good comminaction is imp and the interview is very modarete only simple question only they asked me but i am poor in comminication so i didnt selected

they give 2 Pattern question