Sika

Recherches associées: Avis sur Sika | Offres d’emploi chez Sika | Salaires chez Sika | Avantages sociaux chez Sika
      Entretiens chez SikaEntretiens d’embauche pour IT Engineer chez SikaEntretien chez Sika

Entretien pour IT Engineer

14 août 2018
      Dublin, Dublin

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez Sika (Dublin, Dublin)

I applied for this role through a recruitment agency. After some back and forth we arranged for a 30 minute phone interview as 1st round and was told that if I did well then the next round would be face to face. However the company never called for the interview and didn't respond when I asked the recruiter to reach out (They had not provided me with direct contacts).