Shatec Institutes

Recherches associées: Avis sur Shatec Institutes | Offres d’emploi chez Shatec Institutes | Salaires chez Shatec Institutes | Avantages sociaux chez Shatec Institutes
      Entretiens chez Shatec InstitutesEntretiens d’embauche pour Student Services Executive chez Shatec InstitutesEntretien chez Shatec Institutes

Entretien pour Student Services Executive

27 sept. 2024
      Bukit Batok New Town

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Shatec Institutes (Bukit Batok New Town) en juil. 2024

There are 3 interviewers, 2 managers and 1 HR. Only 1 manager and the HR are asking the questions and the other manager is just sitting there, not sure what he is there for. However, questions asked are not relevant such as my part time jobs pay, seems to me they are just collecting data or interviewing for fun. Furthermore, they like to make assumptions I will ne bored and leave the job in six months. Maybe should not have called me for an interview when prior assumptions like that has been made.

Why do you want to join Shatec? Tell me more about yourself