Sharp Engineers

Recherches associées: Avis sur Sharp Engineers | Offres d’emploi chez Sharp Engineers | Salaires chez Sharp Engineers | Avantages sociaux chez Sharp Engineers
      Entretiens chez Sharp EngineersEntretiens d’embauche pour User Experience Designer chez Sharp EngineersEntretien chez Sharp Engineers

Entretien pour User Experience Designer

15 avr. 2022
      Chākan

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Sharp Engineers (Chākan) en avr. 2018

Hr round - to know about family background and previous working status, why want to leave their, about job discription. Technical round- test your technical ability related to engineering and sheet metal domain. Cad test- gives you 3d model for modeling and drafting

Technical sheet metal related questions