Servient

Recherches associées: Avis sur Servient | Offres d’emploi chez Servient | Salaires chez Servient | Avantages sociaux chez Servient
      Entretiens chez ServientEntretiens d’embauche pour Java Developer chez ServientEntretien chez Servient

Entretien pour Java Developer

8 févr. 2019
      Pune

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Servient (Pune) en nov. 2016

- First round HR from pune office connected over telephone & basic question related to present work & technologies, then scheduled an telephonic interview with company VP in next week. - Second round was technical with VP, he asked basic questions related to my current project & technologies - HR hasn't shared any feedback for at least 1 month, after my many followups emails then HR scheduled an in person interview at Pune office. - In person interview was conducted as panel interview with two developers. One developer was asking good questions related to core java but second one was confusing (maybe he didn't know it but trying to ask question for formality). First developer asked me to write a java program in computer, problem statement was to execute multiple jobs some in sequential then some jobs parallel then some sequence. - After in person round, I was waiting for HR & she was late to office & one admin person came with feedback I will receive a call from HR - I got call from HR same day afternoon with message, you are selected & will share offer letter in next week. - Finally received an offer letter.

Write a multi thread program on computer to execute Jobs T1 to T5 as: T1-T2 jobs execute sequence then T3 =T4 jobs execute parallel then T5