Sedgwick

Recherches associées: Avis sur Sedgwick | Offres d’emploi chez Sedgwick | Salaires chez Sedgwick | Avantages sociaux chez Sedgwick
      Entretiens chez SedgwickEntretiens d’embauche pour Claims Service Representative chez SedgwickEntretien chez Sedgwick

Entretien pour Claims Service Representative

9 mars 2017
      Walnut Creek, CA

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Sedgwick (Walnut Creek, CA)

This is in regards to pre-interview. I had been scheduled for an interview but 5 days prior, I received an offer from a company that I've been hoping for, so I canceled my interview w/ Sedgwick by emailing the hiring recruiter Derek Vasallo who had been in contact with me. He kept pestering me even after I declined and informed him to cease contact. I had previously asked questions about the position including benefits and potential salary but he did not answer them. When I canceled the interview, his response included the answers to previous questions I had that he would not answer. He kept pestering me on how I was losing out on a great opportunity even after I told him to remove me from their system and to stop contacting me. My advice is to avoid this company at all cost, they appear highly sketchy.