Seattle Vision Clinic

Recherches associées: Avis sur Seattle Vision Clinic | Offres d’emploi chez Seattle Vision Clinic | Salaires chez Seattle Vision Clinic | Avantages sociaux chez Seattle Vision Clinic
      Entretiens chez Seattle Vision ClinicEntretiens d’embauche pour Optician chez Seattle Vision ClinicEntretien chez Seattle Vision Clinic

Entretien pour Optician

17 déc. 2012
      Seattle, WA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Seattle Vision Clinic (Seattle, WA)

I was contacted by email, as I had responded to an ad on craigslist. Standard application to be completed. The interview was formal, mostly serious but not unpleasant. The manager came in after speaking with the owner and his son, the new owner. She, the manager; frightened me. Yes, that intense, almost militant, but as I discovered, a genuine human being.

(pretty standard)-"what do you expect to be doing in five years"