Scripted

Recherches associées: Avis sur Scripted | Offres d’emploi chez Scripted | Salaires chez Scripted | Avantages sociaux chez Scripted
      Entretiens chez ScriptedEntretiens d’embauche pour Writer chez ScriptedEntretien chez Scripted

Entretien pour Writer

19 avr. 2016

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Scripted

A few questions about industries that you have experience in or where you have written content for. A standard resume and then a submission of writing samples for a variety of areas. You must submit a relevant writing sample for each area of knowledge. For example, a business related topic for the business section of writing. There are topics from which you can choose to submit an article about. They are brief articles and standard topics for everyone. They do not use the articles, which allows you to use the article in your portfolio. It is not necessary to include your portfolio.

What industries would you like to write for.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Writer chez Scripted

Entretien pour Writer

24 avr. 2024
      Palm Springs, CA

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Scripted (Palm Springs, CA) en avr. 2021

They did an online test, with no verbal interview. The test was relatively easy if you are a proficient writer who knows their grammar and spelling and composition with precision.

They did not ask questions, it was a written test.