Scribbr

Fait partie de Learneo

Recherches associées: Avis sur Scribbr | Offres d’emploi chez Scribbr | Salaires chez Scribbr | Avantages sociaux chez Scribbr
      Entretiens chez ScribbrEntretiens d’embauche pour Chief International Support chez ScribbrEntretien chez Scribbr

Entretien pour Chief International Support

19 mai 2016
      Tilburg

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Scribbr (Tilburg) en mai 2015

Gereageerd op vacature - per e-mail een positive reactie gekregen met een afspraak voor een eerste sollicitatiegesprek. Op de dag voor het gesprek in de middag hebben ze gebeld, dat ze het gesprek af wilden zeggen omdat ze die dag al iemand ontmoet hadden die "perfect" zou zijn. Ten eerste dacht ik dat dit een spel of trucje was dus ik ging bellen, maar het was echt waar. Ondanks beleefde verzoeken om mij toch een kans te geven is het niet gelukt om daar een gesprek te krijgen. Ik vind dit oneerlijk omdat die andere persoon mazzel heeft gehad omdat hij gewoon eerder daar was.

geen
      3 réponse(s)
      Réponse de Scribbr
      Het spijt ons dat je er zo over denkt. Wij hebben je uiteindelijk inderdaad niet uitgenodigd omdat we de juiste kandidaat al hadden gevonden. Wij zijn hierover eerlijk geweest, omdat we jou tijd en geld wilden besparen om vanuit Utrecht naar Tilburg te reizen. Wij vonden namelijk niet dat we het konden maken om jou op gesprek te laten komen, terwijl wij de juiste kandidaat al hadden gevonden. Nogmaals, spijt het ons dat de sollicitatie bij ons voor jou een onprettige ervaring was. We hebben je absoluut niet willen benadelen en we gaan kijken hoe we dit in de toekomst beter aan kunnen pakken.