Sapiens

Recherches associées: Avis sur Sapiens | Offres d’emploi chez Sapiens | Salaires chez Sapiens | Avantages sociaux chez Sapiens
      Entretiens chez SapiensEntretiens d’embauche pour Senior Business Analyst chez SapiensEntretien chez Sapiens

26 mai 2026
      Bengaluru

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Business Analyst chez Sapiens

2 juil. 2024
      Bengaluru

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Sapiens (Bengaluru) en déc. 2023

The interview process consisted of 4 rounds: SQL Assessment, Case Study, Technical interview, Manager interview. The SQL assessment was fairly easy. The case study was extensive and had generic questions related to BA role as well as Insurance. The technical interview was quite challenging with questions related to SQL, insurance, technical understanding of product, API design etc.

An average day at my previous job

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Sapiens (Bengaluru) en juin 2022

It's normal 2-3 rounds of interview including technical managerial interview. Then an HR round. Difficulty is above average for all interviews. Mostly questions are scenario based related to your job profile.

Questions related to requirement gathering scenario based

3 janv. 2022

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Sapiens

2 Round of Interviews. Both of discussions were through video chat. 1. Round 1 - Discussions on prior experience, discussion on insurance knowledge and PAS knowledge, Basic Technical Knowledge 2. Round 2 - Discussion on Insurance and basic technical knowledge. Expectations from both the parties

1. Discussion on Risk 2. Charges and COI calculation 3. Claim Calculation 4. Type of claims in different LOB 6. Why PAS migration happens? 7. How premium is calculated in traditional product 5. Indexing in RDBMS 6. Join in SQL