Sacramento Events

Recherches associées: Avis sur Sacramento Events | Offres d’emploi chez Sacramento Events | Salaires chez Sacramento Events | Avantages sociaux chez Sacramento Events
      Entretiens chez Sacramento EventsEntretiens d’embauche pour Customer Service Representative chez Sacramento EventsEntretien chez Sacramento Events

Entretien pour Customer Service Representative

24 janv. 2018
      Sacramento, CA

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Sacramento Events (Sacramento, CA) en janv. 2018

I was 10 minutes early to my interview, but I didn’t get interviewed until about 20 mins later after my initial appointment. I sat down with one of the “director of operations” at one of their various locations. The individual spoke to me briefly about the position I applied for, but threw me a curveball by seeing if I was interested in a director of operations position as well. They told me they would train me for 6 months to be able to do it, but I knew something just didn’t feel right at that point. I became disinterested after that and did not look forward to a 2nd interview with them. The interview was just overall not professional and pleasant. I’ve heard of stories about these type of businesses and how they promise you management positions. They are pretty much scams.

What are you seeking out of this company?