SMP Engineering

Recherches associées: Avis sur SMP Engineering | Offres d’emploi chez SMP Engineering | Salaires chez SMP Engineering | Avantages sociaux chez SMP Engineering
      Entretiens chez SMP EngineeringEntretiens d’embauche pour Maintenance Administration chez SMP EngineeringEntretien chez SMP Engineering

Entretien pour Maintenance Administration

28 nov. 2019
      Bibra Lake

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez SMP Engineering (Bibra Lake ) en nov. 2016

Although sometimes convoluted, due to client constraints as I discovered myself later on, all communications were thorough if not a little bit slower than usual. Very friendly interviewer, asked the right questions about my experience and interests to gleen enough information about not only being qualified but the right fit overall for the position.

What did I hope to gain from this role.

Was there anything that would prevent me from being sent away to work?

Was I happy to consent to reference checks from my current employer, if not, would my previous employer prior be available?
      Réponse de SMP Engineering
      SMP does not have offices outside of Alberta, Canada. This review is likely for another SMP Engineering.