SCANA

Recherches associées: Avis sur SCANA | Offres d’emploi chez SCANA | Salaires chez SCANA | Avantages sociaux chez SCANA
      Entretiens chez SCANAEntretiens d’embauche pour Software Developer Co-Op chez SCANAEntretien chez SCANA

Entretien pour Software Developer Co-Op

28 sept. 2015
      Cayce, SC

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez SCANA (Cayce, SC) en janv. 2014

The interview process was fairly regular. I had a phone interview with someone in HR after submitting my application. Shortly after the application was processed, I received a call from a lady in HR asking me a few generic questions about life/handling problems etc. After my phone interview, I received an in-person interview where I was asked a series of questions that were read off of a piece of paper which was standard for internships. These questions only related to life, handling situations etc and were not technical by any means.

Describe one time where you did a job that was not yours in order to help someone else succeed.