Rogers Communications

Recherches associées: Avis sur Rogers Communications | Offres d’emploi chez Rogers Communications | Salaires chez Rogers Communications | Avantages sociaux chez Rogers Communications
      Entretiens chez Rogers CommunicationsEntretiens d’embauche pour Customer Service Consultant chez Rogers CommunicationsEntretien chez Rogers Communications

13 févr. 2023
      Toronto, ON

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Customer Service Consultant chez Rogers Communications

15 juil. 2023
      Burnaby, BC

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Rogers Communications (Toronto, ON) en févr. 2023

very rude and unprofessional hiring manager. was absent minded for the whole interview, repeating questions id already answered several times, almost like she was tired of her job. zero emotional intelligence. does not portray the company in a good light because i started wondering how their employees are treated.

how many times were you late to your shift

J'ai passé un entretien chez Rogers Communications (Burnaby, BC)

2 steps 1. Call interview 4-5 questions by recruiter and if selected then 2. Video interview with manager 30-45 mins (mostly scenario based) Overall it was a fast process just a matter of few days And you get training of 6 weeks( fun and mostly theoretical)

Scenario based questions usually .

3 avr. 2023
      Toronto, ON

Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Rogers Communications (Toronto, ON) en mars 2023

You will be asked a lot of role play questions. Have the product page fired up when doing your interview. Show your experience you had with customers in the past

Role play, bills too expensive, cheaper plan