Robert Bosch

Recherches associées: Avis sur Robert Bosch | Offres d’emploi chez Robert Bosch | Salaires chez Robert Bosch | Avantages sociaux chez Robert Bosch
      Entretiens chez Robert BoschEntretiens d’embauche pour Graduate Engineering Trainee GET chez Robert BoschEntretien chez Robert Bosch

25 janv. 2024
      Chennai

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Robert Bosch (Chennai) en mars 2023

1)GD 2) technical interview 3)HR interview The interview process typically involves application submission, initial screening, interviews (phone, video, or in-person), assessments, and reference checks. Employers assess skills, experience, and cultural fit. Successful candidates receive job offers, while others may receive feedback for improvement or future consideration.

1)tell me something about yourself which is not written on your resume? 2)about projects 3)stress strain curve

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Graduate Engineering Trainee GET chez Robert Bosch

20 sept. 2023
      Bengaluru

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Robert Bosch (Bengaluru) en août 2023

It consists of aptitude test, GD round, Technical interview, HR round Where they will ask about projects and about basic electronics in technical interview after that if you clear that round you are eligible for HR round

Explain about this project?? ( Your project)

11 juin 2021
      Jaipur, Rajasthan

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Robert Bosch (Jaipur, Rajasthan) en nov. 2020

step1: 60% + marks in graduation step 2: MCQ type paper(tech + non tech) step 3: interview (which was online due to covid thing, 3 people took my interview, initially it was about my resume like strengths and weakness kinda thing, then another question was from my final year project and what was my role in that, then the question was on technical, and lately they put me in some hypothetical situations and how I will handle that )

if we got a big order to manufacture certain parts then how will you encourage your team to work extra so that u can complete your order on time