Revolut

Recherches associées: Avis sur Revolut | Offres d’emploi chez Revolut | Salaires chez Revolut | Avantages sociaux chez Revolut
      Entretiens chez RevolutEntretiens d’embauche pour Recruiter chez RevolutEntretien chez Revolut

26 avr. 2026
      Madrid

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Revolut (Madrid) en janv. 2026

Test y 1ra entrevista. Poco profunda y no muy profesional. Es un questionario rígido, que parece más un llamado de televentas. Indicaron que pasaba a la siguiente etapa y después mandaron un correo diciendo que no. A los dos días me mandaron el test para hacer devuelta y me contacto otra recruiter que no respondió nunca más. Muy poco recomendable

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Recruiter chez Revolut

14 mai 2026

J'ai postulé via une autre source. J'ai passé un entretien chez Revolut

Passed multiple stages and did not receive feedback. I have been contacted multiple times on linkedin by different recruiters with the same position but they disappeared after a question about previous interview process outcome

22 avr. 2026

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Revolut

After I applied online. I was asked without a first introduction call to complete an online assessment. I prepared for that assessment but since I could not do it from a laptop I asked for the deadline to be extended. I was then gosthed by the recruiter who never answered my emails and Linkedin inmails. This is quite a bitter experience : being asked to prepare for a test without a first chat and then being ignored. A simple "No we can't extend the test deadline" would have done the job. Not quite the recruitment process described online. In 2026 caring for the candidate experience is key to keep the employer branding safe. Wishing you to find the suitable candidate who will challenge your current practices.

8 avr. 2026
      Buenos Aires

J'ai passé un entretien chez Revolut (Buenos Aires)

Buena entrevista con una recruiter del exterior. Me enviaron el feedback de out por mail a la semana aproximadamente. Overall buena experiencia aunque no quede el proceso fue practico y sin mayores inconvenientes