ReSource Pro

Recherches associées: Avis sur ReSource Pro | Offres d’emploi chez ReSource Pro | Salaires chez ReSource Pro | Avantages sociaux chez ReSource Pro
      Entretiens chez ReSource ProEntretiens d’embauche pour Client Associate chez ReSource ProEntretien chez ReSource Pro

11 juin 2018
      Bengaluru

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Client Associate chez ReSource Pro

19 mars 2024
      Bengaluru

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez ReSource Pro (Bengaluru) en mars 2018

It was placement drive from my college, initially he started with introduction from all of them in a cabin. There was no aptitude test, group discussion or any technical round They have their own qualification round where you need took be error free its something like data entry Once you qualify first round you will be called for training and assessment for a period of 1 week, in which you have to be error free for 5 consecutive days Once you qualify the above requirement then you are placed

introduction
      2 réponse(s)

J'ai passé un entretien chez ReSource Pro (Bengaluru)

Three rounds of interviews process 1st round personality and aptitude. 2nd round procedure writing. 3rd round assessment. It was quite easy if you understand the concept of it and know how to manage time.

23 sept. 2022
      Bengaluru

Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez ReSource Pro (Bengaluru)

I want to tell the company that if I want to learn the process in 3 days HRs and company policy great your doing good searching for a rapid quick learner. Long interview process one week and learn complete process find something that you can do either than learning process guys especially freshers.

Totally depends on cases u do

15 sept. 2022
      Bengaluru

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez ReSource Pro (Bengaluru) en août 2022

3 rounds of interview aptitude, procedure writing and assessment.. Be careful during 3rd round even a single error can end your assessment check twice before submitting the cases. All d best

Totally based on 3rd round that is assessment they provide 90 cases we need to clear last 50 cases error free