REDBOOKS

Recherches associées: Avis sur REDBOOKS | Offres d’emploi chez REDBOOKS | Salaires chez REDBOOKS | Avantages sociaux chez REDBOOKS
      Entretiens chez REDBOOKSEntretiens d’embauche pour Content Analyst chez REDBOOKSEntretien chez REDBOOKS

Entretien pour Content Analyst

5 juin 2017
      New York, NY

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez REDBOOKS (New York, NY)

In-person interview with the head of the content department and the CEO of Redbooks. Head of Content interview was great. Went into detail on position, experience, etc. A few of those "what would you do?" situation questions. 30-45 minute interview. Interview with CEO was awkward. Worst interview experience thus far. A lot of random questions, mostly about personal life. 30-45 minutes. Very small company, so personality match is a must. Walked out knowing this wasn't a fit.

If we needed the CEO of Microsoft's email, how would you go about searching for it?