RCJY

Recherches associées: Avis sur RCJY | Offres d’emploi chez RCJY | Salaires chez RCJY | Avantages sociaux chez RCJY
      Entretiens chez RCJYEntretiens d’embauche pour Software Engineer chez RCJYEntretien chez RCJY

Entretien pour Software Engineer

29 juil. 2019
      Riyad

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez RCJY (Riyad) en nov. 2018

1. Apply directly to email, the job was advertised on Moodle.com 2. After 2 weeks, I got a response and request for Skype interview session 3. Very next day, we had skype session 4. After two days, got technical programming test 1 5. After 3 days, I completed first programming test and got the next task 6. After a week, I submitted the second programming test code. 7. For almost Next month, They did not respond. 8. After a couple of my emails, they inform me that your case is forwarded to HR for the next hiring and migration process. 9. HR response poorly and I got temporary work visa with Engineer profession from Pakistan after 4 months of the whole process. BE CAREFULL about your rights, maybe they do not pay you as per official signed contract. Bad News: RCJ does not hire directly, hire under sub contractors. Get hired in a better position is batter than Struggling for Justice in Saudi Arabia.

How much you experience in Moodle? Moodle Plugin Development Exp? Programing Languages Exp? PHP, JS, DBs