Qcells

Recherches associées: Avis sur Qcells | Offres d’emploi chez Qcells | Salaires chez Qcells | Avantages sociaux chez Qcells
      Entretiens chez QcellsEntretiens d’embauche pour Process Engineer chez QcellsEntretien chez Qcells

17 avr. 2026
      Columbus, OH

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Qcells (Columbus, OH) en mai 2024

The recruiter interviewed me scheduled a second interview and then canceled the next day. They then told me I was being considered for a different position and then canceled on that interview too.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Process Engineer chez Qcells

13 juin 2025
      Dalton, GA

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Qcells (Dalton, GA) en juin 2025

30 minutes behavioral questions 30 minutes technical questions A lot of what iff scenerios like identifying root causes , favorite kpis and excel formulas. Assessment if you investigated company as well in indirect ways

What would be three stengths

3 avr. 2025
      Kennesaw, GA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Qcells (Kennesaw, GA) en janv. 2025

There was a quick phone screen with the recruiter first. Then an interview with 3 people, the recruiter and two managers, asking questions. Asked about experience and some basic knowledge of solar cells

What do you think a normal day in this position would look like?

6 déc. 2024

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Qcells en déc. 2024

It was literally a 4min phone call. The interviewer asked me if i had any internship or any work experience in manufacturing. which i really didn't have as I'm a new college grad. i told her about the project that i did in my bachelors related to manufacturing.

tell me what you know about manufacturing?