QVC

Fait partie de QVC Group

Recherches associées: Avis sur QVC | Offres d’emploi chez QVC | Salaires chez QVC | Avantages sociaux chez QVC
      Entretiens chez QVCEntretiens d’embauche pour Assistant Buyer chez QVCEntretien chez QVC

22 juin 2023
      Londres, Angleterre

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Assistant Buyer chez QVC

10 avr. 2019
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez QVC (Londres, Angleterre) en mai 2023

You get invited to an Online recording interview -there is 5-6 questions that will pop up on the screen and you have 3 minutes to answer. also 2 written questions

What makes QVC different to other retailers in the highstreet

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez QVC (Londres, Angleterre) en janv. 2019

I had an interview with Jr. Buyer and Buyer. Interview was very long. They handed a form full of questions about your background and skills. They only followed up from this form and taking notes according to your answers. No additional questions.

Can you give an example of you took an initiative during your previous job?

7 févr. 2018
      West Chester, PA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez QVC (West Chester, PA) en août 2014

Initial phone screening, then Skype interview with Hiring Mgr, then 4-5hr in-person Interview, meeting with Director of Buying group, Assistants/Associates, and Buyer. A lengthy process for a assistant buyer position, however QVC typically hires internally for this role through their Merchandise Trainee positions so it is understandable.

What drives you to continue working in a challenged Retail landscape?

What do you know about QVC? What does QVC stand for?