QNet

Recherches associées: Avis sur QNet | Offres d’emploi chez QNet | Salaires chez QNet | Avantages sociaux chez QNet
      Entretiens chez QNetEntretiens d’embauche pour Independent Representative chez QNetEntretien chez QNet

11 août 2024
      Accra

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Independent Representative chez QNet

25 avr. 2017

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez QNet (Accra) en nov. 2023

I was called for an interview by one Upline in Ghana and it actually a business model which they train to become an entrepreneur of your business and they have 3,000 companies and Qnet is their advertising company. Qnet started operating in the year 1986 and it is globally accepted now.

How can you add up to the growth of this company?

They test sales/marketing aptitude, your creativity, and out of the box ideas. They will give you products and you have to try and sell them. They meet in public areas/cafes and take out your inner potential. Please be expressive and show them what you can do

They ask you how you can sell a particular product

21 août 2017
      Bengaluru

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez QNet (Bengaluru) en oct. 2016

Interview is just a trap. U need to come to a 3/5 star hotel to listen to this utterly waste business. They brain wash you well. Ask for money and your referral will make sure u end up loosing money.

What made you chose a business? How much money can you invest?