Publicis Sapient

Fait partie de Publicis Groupe

Recherches associées: Avis sur Publicis Sapient | Offres d’emploi chez Publicis Sapient | Salaires chez Publicis Sapient | Avantages sociaux chez Publicis Sapient
      Entretiens chez Publicis SapientEntretiens d’embauche pour Dot NET Developer chez Publicis SapientEntretien chez Publicis Sapient

18 févr. 2022

J'ai passé un entretien chez Publicis Sapient

interview was good they have given one online mcq test first, after the selection you need to appear for 2 techincal test and after that one HR round there are many question releated to your subject like genwrics, javascript,

generics, protocol, claases struct , enum

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Dot NET Developer chez Publicis Sapient

12 juin 2022

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Publicis Sapient en juin 2022

First round Interview was average . First round was online MCQ test with 3 sections(First section -C#,webapi,Async task,resilence design pattern, .net core). MCQ test will be shared through link which is activated for few hours.

MCQ has 3 sections with 40 questions in total : First section: Questions on webapi, .net core - (configuration,appsettings,applicationsetting), docker container. few questions were like how do you bundle and minify in .net core and questions about garbagecollection in c# , Message queue , Resilence design pattern and async await task c# questions Second section : This is related to deployment . troubleshooting from code and configuartions related questions. Third section : Azure basics

25 févr. 2022

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Publicis Sapient

Questions about swift, objective c clousers, enum, struct, class other basic questions swift pop oops protocol, generics, responder chain, completionhander hr round access control, dispatch, gcd, operation. . 2 technical round Hr round protocol, generics, responder chain, completionhander

protocol, generics, responder chain, completionhander