Prospecta

Recherches associées: Avis sur Prospecta | Offres d’emploi chez Prospecta | Salaires chez Prospecta | Avantages sociaux chez Prospecta
      Entretiens chez ProspectaEntretiens d’embauche pour Developer chez ProspectaEntretien chez Prospecta

Entretien pour Developer

30 oct. 2019
      Gurgaon, Haryana

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez Prospecta (Gurgaon, Haryana) en mars 2019

one aptitude round, one technical mcq followed by two face 2 face technical rounds. the process took around 7 to 8 hours as they will keep u waiting for most of the time.

basic and advance concepts of java, spring hibernate and various other frmaeworks, front end technologies and Rdbms

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Developer chez Prospecta

Entretien pour Software Developer

26 déc. 2019
      Kanpur Nagar

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Prospecta (Kanpur Nagar) en déc. 2019

It was a total time waste. According to job notification, they had to offer 6LPA but after selecting 3/36 they offered only 3.8LPA. Candidates were skilled and also did certifications from big MOOCs like Udacity. I'm not sure but according to many negative reviews, it feels like company has no funds to pay their employees. Pathetic! Prospecta visited our college. There was an MCQ round. MCQ round was based on java codes and aptitude. Shortlisted candidates invited for the interview.

About my projects & myself.

Questions on Hashing and HashMaps.

Entretien pour Software Engineer

6 août 2020
      Kanpur Nagar

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Prospecta (Kanpur Nagar) en nov. 2019

quiz and coding test elected candidate get a call for technical interview technical round is norma generally questions is base on OOP concepts and arrays hr round is simple round. final list is announced

OOP concepts question related to array