Princeton Consultants

Recherches associées: Avis sur Princeton Consultants | Offres d’emploi chez Princeton Consultants | Salaires chez Princeton Consultants | Avantages sociaux chez Princeton Consultants
      Entretiens chez Princeton ConsultantsEntretiens d’embauche pour Consultant chez Princeton ConsultantsEntretien chez Princeton Consultants

Entretien pour Consultant

3 août 2022

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Princeton Consultants en juil. 2022

Company seems to be functioning in a very outdated manner. The way the recruiters/people that work higher up speak about their work seems like they are stuck in a 90s style company culture (flaunt that they are better than Mckinsey, Bain, etc just because theyre smaller). Also they call you randomly and essentially conduct a phone screen that takes 30 minutes (usually companies would schedule a time for this) Past the first stage interview there are almost 4 other interviews. Also recruiter made fun of my interests when he asked me what my hobbies were and asked why anyone would respect/care about that. Heavy emphasis on your skills (linear algebra, differential equations, coding abilities). Also asked about grades and SAT/ACT scores even though they hire college graduates

Very basic interview questions (tell me about a time there was a challenge, etc)