Pretavoir

Recherches associées: Avis sur Pretavoir | Offres d’emploi chez Pretavoir | Salaires chez Pretavoir | Avantages sociaux chez Pretavoir
      Entretiens chez PretavoirEntretiens d’embauche pour Customer Advisor chez PretavoirEntretien chez Pretavoir

25 sept. 2019
      Glasgow, Écosse

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Customer Advisor chez Pretavoir

19 sept. 2019

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Pretavoir

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Pretavoir (Glasgow, Écosse) en févr. 2018

telephone Interview followed by office visit where I was able to see first hand what was in solved on a day to day basis and speak to potential colleagues

When have you excelled in customer service

Telephone Interview followed by office visit where I got to meet the team and ask them questions and get a feel for the place.. Its always better to be able to get it from the horse's mouth.

Whats your most interesting passtime?

14 févr. 2018
      Glasgow, Écosse

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Pretavoir (Glasgow, Écosse)

Relaxed informal, educated questions, mostly interested in my personality and telephone manner, attitude, helpfulness, able to work on own initiative, being able to work within a team, happy to delegate but basically to just get on with it with the minimum of fuss, also it would help to be knowledgeable about designer items.

What am I good at