Premise Health

Recherches associées: Avis sur Premise Health | Offres d’emploi chez Premise Health | Salaires chez Premise Health | Avantages sociaux chez Premise Health
      Entretiens chez Premise HealthEntretiens d’embauche pour Practice Manager chez Premise HealthEntretien chez Premise Health

Entretien pour Practice Manager

6 févr. 2019

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Premise Health en janv. 2019

Received email requesting interview . Arranged date and time. One hour before scheduled time slot received an email pushing it back one hour. I had to scramble to make arrangements . Given interview lasted one hour . Was told he would clean up his notes and send application forward . Never received any follow up emails or calls . I reached out within 10 minutes thanking him for his time , excited about the position . When I had not heard back after a week . Sent another email asking about the process and if I could answer any questions or give any additional information . Never received a response . I did however receive within 10 minutes of the initial interview a survey asking how the HR manager performed the interview . I of course gave high praise ! Wish they would send it to me again.

Are there any questions about the company you would like to ask ?