Precede Middle East

Recherches associées: Avis sur Precede Middle East | Offres d’emploi chez Precede Middle East | Salaires chez Precede Middle East | Avantages sociaux chez Precede Middle East
      Entretiens chez Precede Middle EastEntretiens d’embauche pour Management Trainee chez Precede Middle EastEntretien chez Precede Middle East

Entretien pour Management Trainee

7 sept. 2016
      Dubaï

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Precede Middle East (Dubaï) en janv. 2015

They emphasize more on the verbal communication , analytical and problem solving skills. Confidence is the key and be transparent about your experience, educational background etc. First you will have a telephonic interview followed by a strict soft skills round. Once done you will have a group discussion round , if cleared you will be asked about your technical abilities. Lastly its one to one with HR and Manager.

Tell me about yourself is their first ice breaker question.