Pixel Sprout Studios

Recherches associées: Avis sur Pixel Sprout Studios | Offres d’emploi chez Pixel Sprout Studios | Salaires chez Pixel Sprout Studios | Avantages sociaux chez Pixel Sprout Studios
      Entretiens chez Pixel Sprout StudiosEntretiens d’embauche pour Lead Writer chez Pixel Sprout StudiosEntretien chez Pixel Sprout Studios

Entretien pour Lead Writer

23 mars 2024

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Pixel Sprout Studios

Bizarre. If they want to interview you, you’ll sit through a multi-hour voice call via Discord where the mysterious founder/game designer/creative director who is 100% using an alias will ask you mostly unrelated brain teaser questions while his assistant takes notes on mute. When I asked how he protects his team from crunch (at the time he said one team was working on three projects), he said they didn’t have a system for that and that they didn’t need one. There were a bunch of other red flags but I didn’t hear back from them (not even a thank you for your time but we’ve decided not to move forward) so real cool and real professional, y’all.

Iyou could be a C-suite executive at Amazon shipping 5000 happiness units or a director at Disney shipping 500 units, which one would you be and why?