Pixel Softek

Recherches associées: Avis sur Pixel Softek | Offres d’emploi chez Pixel Softek | Salaires chez Pixel Softek | Avantages sociaux chez Pixel Softek
      Entretiens chez Pixel SoftekEntretiens d’embauche pour Network Design Engineer Trainee chez Pixel SoftekEntretien chez Pixel Softek

New Delhi

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Pixel Softek (New Delhi) en juil. 2019

The interview process was conducted in two rounds 1) aptitude test of 30 question 2) face to face interview The hiring process of good. Their was a good interaction in the interview process.

why we should hire you?

what you know about pixel softek?

And technical questions about OFN

About strength and weakness? if you have any weakness how you will try to overcome weakness

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Network Design Engineer Trainee chez Pixel Softek

Bengaluru

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Pixel Softek (Bengaluru) en juil. 2019

Overall it was good. Had a nice experience in the interview process and I learned something more in an interview. I'm looking for long term Carrier in ur organization.

Why should we hire u?

Bengaluru

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Pixel Softek (Bengaluru) en juin 2019

There will be 2 rounds of interview. 1 . Aptitude test. 2 . Technical followed by HR . Interviewer's are treated in a very good manner. The HR team will check how confident you are and how you are capable and useful for the company if you are hired.

what do you know about pixel ?

what are your strengths ?