Philips

Recherches associées: Avis sur Philips | Offres d’emploi chez Philips | Salaires chez Philips | Avantages sociaux chez Philips
      Entretiens chez PhilipsEntretiens d’embauche pour Junior Software Engineer chez PhilipsEntretien chez Philips

Entretien pour Junior Software Engineer

13 juin 2019

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Philips en mai 2019

HR call and then on-site interview. During the on site you will also meet the team and they might like you or not. So expect some cultural fit problems. The interview was for a company bought by Philips so the vibe is different from what you fell at Philips.

Design clock alarm

Fibonacci serie

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Junior Software Engineer chez Philips

Entretien pour Junior Software Engineer

20 avr. 2015
      Haïfa

Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Philips (Haïfa)

A girl from HR called, asked few questions about previous experience. Then she scheduled an interview with Software senior developer. Second interview was with Unit manager. Both interviews contained questions about previous experience, past projects and technical questions.

Write a method that returns the number of "islands" in two dimensional array.

Convert integer to string

Design questions

Questions about general programming knowledge.