PetroSA

Recherches associées: Avis sur PetroSA | Offres d’emploi chez PetroSA | Salaires chez PetroSA | Avantages sociaux chez PetroSA
      Entretiens chez PetroSAEntretiens d’embauche pour Principal Geoscientist chez PetroSAEntretien chez PetroSA

Entretien pour Principal Geoscientist

24 avr. 2014
      Cape Town

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez PetroSA (Cape Town) en nov. 2010

First step was a telephonic interview and then, after a trip to Cape Town I had a panel interview that covers from personal stuff to technical matters. It takes a lot off time get the work permit and others approvals. This is not related to the company, but country.

They ask based on business case, review a particular issue that the company has or provide examples of professional experiences succesfull as well as not successful. Decribe yourself : strenght and weakness of you at work.